Főoldal > Minőség management
 
Küldetésünk
Bemutatkozás
Kapcsolattartás
Szolgáltatásaink
Minőség management
ISO 9001 Minőségbiztosítás
szakmai szervezetek
biztosítási referencia
Referenciák
Fotók
 
 

KÖZÉPPONTBAN A MINŐSÉG

A Rapidsped Zrt. szolgáltatásainak színvonalát az Európai Unió tagországai igényének megfelelően kívánja alakítani, ennek érdekében 1997-ben kiépítette és bevezette az ISO 9001-es, majd 2002-ben az ISO 9001:2000-es minőségbiztosítási rendszerét. 2008-ban áttértünk az ISO 9001:2008 rendszerre.

A Minőségbiztosítási Tanúsítvány belföldi és nemzetközi fuvarozásra, szállítmányozásra, ipari logisztikára, vámszolgáltatásra, gépjármű szerviz és javításra, valamint műszaki és környezetvédelmi vizsgáztatásra szól. A Minőségügyi Kézikönyv alkalmazása garanciát nyújt és biztonságot jelent mind a belföldi, mind a nemzetközi fuvarozás és szállítmányozás területén a Megbízóknak és a Rapidsped ZRt.-nek is.

SZAKMAI SZERVEZETEK

A Rapidsped Zrt. tagja  a Magyar Közúti fuvarozók Egyesületének és a Magyar Szállítmányozók Szövetségének, Békésmegyi Iparkamarának, Magyar Logisztikai Egyesületnek és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaságnak.

BIZTOSÍTÁSI REFERENCIA

AIG

A Rapidsped ZRt. számára elengedhetetlen, hogy megbízója áruja biztosan célba érkezzen, ezért biztosítja, mind a tevékenységet, mind a szállított árut, valamint szállítmányozói felelősség biztosítással is rendelkezik.

A Rapidsped ZRt. munkatársai szakértelmükkel, kitartásukkal, lelkiismeretes munkájukkal azért dolgoznak, hogy Megbízóink igényeit magas minőségi színvonalon, rugalmasan, gyorsan és kifogástalanul teljesítsék.